Sfaturi practice pentru alegerea unei mese de bucătărie pentru o bucătărie mică

Alegerea unei mese pentru o bucătărie este o chestiune delicată, având în vedere că ar trebui să arate prezentabil, să arate adecvat în designul interior și să fie confortabil în toate felurile. În ceea ce privește bucătăriile mari în funcție de filme, acest lucru este rezolvat destul de rapid. O situație complet diferită cu bucătăriile mici, când într-un spațiu de 6-7 metri trebuie să așezați o masă care să fie convenabilă de utilizat, să arate bine și să nu ocupați mult spațiu.

Acest material oferă câteva sfaturi despre cum să alegeți aceste tabele.

Mese concepute pentru camere mici

Fabricat mobilă la comandă , inclusiv mese pentru bucătărie, astăzi includ o varietate de opțiuni care vă permit să rezolve problema de setare de masă într — o mică bucătărie. Printre ele se numără următoarele:
 • mese din sticlă;
 • transformarea tabelelor;
 • pliere;
 • pliere;
 • mobil;
 • retractabil
 • unghi;
 • contoare de bare (înlocuirea tabelelor).
Factorii care determină selecția tabelului

În general, o masă de luat masa, și cu atât mai compactă, ar trebui să fie selectată, ținând cont de cât de des și pentru câte persoane este proiectată, dimensiunile camerei, etc. Prin urmare, totul trebuie gândit foarte atent, dar, în primul rând, ar trebui să luați în considerare:
 • numărul de rezidenți;
 • locatarii stau la masă împreună sau separat;
 • cât de des vin oaspeții.
Astăzi puteți comanda mobilier în Chișinău pentru bucătării de orice dimensiune, care să satisfacă orice cerințe ale clienților. Dar înainte de aceasta, clientul însuși trebuie să calculeze natura utilizării tabelului.

Forme de masă de bucătărie

În prezent, producția de mobilă oferă mese în diferite formate, inclusiv dreptunghiulare, pătrate, rotunde, ovale, semicirculare. Cele mai populare sunt mesele dreptunghiulare, care sunt ușor așezate atât de perete, cât și de colț.

Și mai compact arată o masă pătrată. Mai mult, îl puteți comanda cu un blat rotund, astfel încât să arate bine în mijlocul bucătăriei. Drept urmare, acesta nu va arăta masiv, sporind vizual spațiul liber. De asemenea, trebuie spus despre practicitatea sa, deoarece colțurile nu iese. Și, în sfârșit, se încadrează în multe opțiuni de design interior.

Dacă alegeți o masă semicirculară, avantajul său este că masa poate fi mutată aproape de perete, astfel că va exista mai mult spațiu liber. Pentru bucătăriile mici, un model oval (sau cu un blat de lucru de această formă) este o opțiune bună.

Ei bine, pentru o familie formată din două persoane, o masă de colț este ideală, ocupând foarte puțin spațiu.

Selector de culori

În acest sens, trebuie urmate următoarele considerente:
 • culoarea ar trebui să creeze confort maxim;
 • trebuie respectată armonia cu culorile și nuanțele decorului decorativ al camerei;
 • găsiți o opțiune pentru a asigura armonia cu culorile mobilierului;
 • într-o bucătărie mică, culorile deschise ar trebui să domine (și vizual mai mult spațiu, iar masa pare mai nobilă).
Caracteristici de proiectare a tabelelor

Pentru un cuplu căsătorit, pe care oaspeții nu îl vizitează des, este recomandat să ia o masă care va sta pur și simplu în cameră. Dar dacă familia are mai mult de trei persoane, sau prietenii și rudele vin în mod constant, cel mai bine este să alegeți un transformator sau un model pliabil (astăzi li se oferă prețuri accesibile ). Masele masive din bucătăriile mici sunt absolut în afara locului.

Unde este mai bine să așezați o masă

Depinde de dimensiunea bucătăriei. Și dacă într-o cameră mare de dimensiuni de metru, masa va arăta grozav la mijloc, atunci într-o bucătărie mică este indicat să luați în considerare opțiunea unei mese mici (același colț sau pliabil), care se așează calm direct de perete.

Dacă aveți întrebări cu privire la alegerea unei mese pentru bucătărie, apelați și consultanții noștri vor răspunde în detaliu la oricare dintre acestea.