LimeStudio — este un studio de design în care sunt create și încorporate în realitate cele mai îndrăznețe idei. Echipamentele avansate și experiența noastră de 15 ani ne permit să urmărim produse de calitate perfectă și servicii de nivel înalt pentru clienții noștri.

Oferim o gamă largă de mobilier pentru toate gusturile: mobilier de bucătărie, dulapuri, holuri, biblioteci, birouri, dormitoare, dressing, camere pentru copii și multe altele.

Contactându-ne, veți obține absolut gratuit:
  • consiliere
  • plecarea congelatorului
  • proiect de design
  • livrare
  • montare
Producția proprie de mobilier în Chișinău, echipamente moderne și cadre profesionale ne permite să rezolvăm orice probleme complexe legate de realizarea visurilor dumneavoastră.

Managerii noștri vă vor ajuta cu alegerea mobilierului. Vom proiecta mobilierul pentru dvs., ținând cont de interesele și caracteristicile interioare ale apartamentului, biroului, casei de țară.

Pentru partenerii noștri producători de mobilier, oferim servicii de tăiere, lipire, aditiv și alte lucrări, precum și vânzarea de diverse materiale pentru afaceri de mobilier.

Folosind în producția sa cele mai bune materiale, tehnologii dovedite și accesorii de mobilier de branduri de top, cum ar fi Blum, Hettich, Haffele, Samet astăzi oferim cu încredere garanții de lungă durată cu funcționarea corectă, firma oferă servicii de garanție pentru mobilier timp de 5 ani.

Misiunea companiei noastre este de a oferi servicii de calitate și accesibile, în lucrul transparent și responsabil cu clienții, indiferent de complexitatea și volumul comenzii.

Vom face tot posibilul pentru a ne contacta odată ce ați devenit clienții noștri obișnuiți și ne-ați recomandat familiei, prietenilor și colegilor.

Vom fi bucuroși să vă vedem în studioul nostru confortabil situat la adresa de pe harta de mai jos:

UNDE NE GĂSIȚI

Puteți să apelați întotdeauna numerele indicate sau să veniți la biroul nostru la adresa de pe hartă