Principalele tendințe de mobilier, actuale în 2021

Piața mobilei se schimbă la fel de dinamic ca și moda. La urma urmei, mobilierul nu prezintă doar ceva confortabil pentru interiorul casei, ci și aduce armonie în locuință. Prin piesele de mobilier, o persoană își poate exprima starea de spirit, atitudinea față de modă și poate insufla o anumită armonie în spațiu.

De aceea, mulți oameni preferă mobilierul la comandă care îndeplinește toate dorințele clientului, precum și cele mai noi tendințe din industrie.

Iată câteva dintre cele mai importante tendințe de mobilier în 2021.

Finisaje curate și modele geometrice

Finisarea este un proces care aduce note de grație în designul dvs., mai ales dacă în ineriorul deja există mobila la comandă. Lucios, mat, rustic — acestea sunt unele dintre principale finisaje care sunt în vogă. Combinați aceste finisaje cu diferite elemente din camera pentru a adăuga efectul de textură în casa dvs. Modelele geometrice, mandalele și formele de bază arată foarte plăcut din punct de vedere estetic atunci când sunt poziționate corect. Formele libere, asimetrice, sunt solicitate pe piața mobilei.

Contraste îndrăznețe

Fiți îndrăzneți în ceea ce privește alegerea culorii dorite pentru mobilierul dvs. la comandă. Ar trebui să alegeți modele cu contrast vizibil. Când decideți asupra stilului de mobilier, încercați să vă asumați riscuri. Lăsați pereții și mobilierul să contrasteze, asigurați-vă că culorile se combină perfect.

Mobilier multifuncțional Patul pliabil este viitorul economisirii spațiului, deoarece poate fi folosit ca o canapea pe fundalul panourilor de perete vopsite. Acesta reprezintă artă și funcționalitate. Secolul 21 abia a început, dar noi deja nu mai avem suficient spațiu. Fie că este vorba de industrializare sau de urbanizare în continuă creștere, acum rămânem cu o soluție imobiliară scumpă și limitată. Așadar, cum putem profita la maximum de spațiul pe care îl avem? Există o soluție simplă — mobilier multifuncțional. Ce părere aveți despre o canapea care se pliază ca un pat atunci când este nevoie? Sau o masă extragută pentru copii? Astăzi, designul inovator care economisește spațiu este la modă.

Mobilier personalizat

Renunțați la mobilierul produs de pe linia de asamblare și alegeți cel autentic, realizat manual și personalizat. Alegeți mobilierul realizat la comandă de meșteri cu experiență. Din fericire, studioul nostru oferă tot de ce aveți nevoie pentru a insufla lumină, căldură și confort în casa, biroul, apartamentul sau orice alt spațiu. Paleta Strong Bej, neutru sau azuriu? Aceasta este alegerea dumneavoastră! Nu vă mulțumiți cu maro și negru plictisitor atunci când vine vorba de mobilierul dvs. Alegeți o culoare în funcție de starea de spirit pe care o doriți să insuflați în camera respectivă. Având multitudinea de opțiuni disponibile online și offline, nu ar trebui să ciocniți cu probleme în universalizarea întregului proces!

Sticla și metalul este cea mai îndrăzneață combinație!

Doriți să experimentați puțin? Adăugați decor metalic în designul mobilierului dvs. și savurați magia! În decorarea apartamentului puteți utiliza asemenea materiale, precum aur, alamă și argint. Ca să obțineți stilul minimalist, încercați finisaje metalice înnegrite.

Fiecare piesă de mobilier pe care o alegeți pentru casă, fiecare design pe care îl implementați, va ridica starea de spirit a casei dvs. și o va duce la nivelul înalt, făcându-l un motiv de invidie pentru prieteni și familie. Aparent, tendința principală de mobilier pentru anul 2021 reprezintă abilitatea de a se autoafirma. Gândiți-vă la conceptul de design din timp și adăugați elemente rafinate care vor deveni realizarea celor mai îndrăznețe vise. Și atunci veți fi în vogă!