LimeStudio – când orice vis devine realitate

Împlinirea celor mai îndrăznețe idei și planuri

Lucrând pe piața mobilei de peste 13 ani, am acumulat o experiență bogată care ne permite să îndeplinim orice comandă a clientului. Specialiștii de înaltă calificare care lucrează în studioul nostru asigură fabricarea unui astfel tip de mobilier, fie că este vorba de bucătării, căști, pereți pentru holuri, articole de mobilier pentru birouri etc., care sunt de cea mai înaltă calitate și satisface toate cererile clienților. Înțelegem perfect că astăzi o persoană dorește să își facă spațiul unic – motiv pentru care lucrăm individual cu fiecare client, acceptându-i dorințele și oferind cele mai potrivite soluții. Astfel, munca studioului întruchipează simbioza viziunii și cunoștințelor specializate ale clientului.

Echipamente și materiale de înaltă calitate

În activitatea sa, studioul utilizează exclusiv tehnologii avansate, datorită cărora devine posibilă îndeplinirea oricărei sarcini stabilite de client. Holuri, mobilier pentru sufragerie și bucătărie, pentru dormitor etc. le realizăm din diverse materiale, inclusiv lemn natural, PAL, etc. Acordăm o mare atenție calității accesoriilor uzate, de care depinde în mare măsură funcționalitatea și fiabilitatea mobilierului. De aceea, mobilierul pentru copii, articolele pentru sufragerie, bucătărie, hol etc. se caracterizează prin rezistență înaltă. Și acestea nu sunt cuvinte goale, deoarece lucrăm exclusiv cu accesorii de marcă (Haflele, Hettich și altele).

O gamă largă de produse

Oferim clienților noștri două opțiuni pentru mobilier: mostre gata făcute, modelele fabricate conform principalelor tendințe moderne și mobilier personalizat. Astfel, fiecare client are posibilitatea de a alege: fie din ceea ce oferim, fie să proiecteze dulapuri și alte articole de mobilier la comandă pe baza propriilor idei. Sortimentul nostru include: · piese de mobilier pentru sufragerie;· pentru dormitor (paturi, canapele, dulapuri, noptiere etc.);· pentru hol (dulapuri de diferite formațiuni, ținând cont de configurația și dimensiunea coridorului);· mobilier de bucătărie (seturi de bucătărie, mese, blaturi, scaune etc.);· piese de mobilier pentru grădiniță (paturi, canapele, dulapuri pentru grădiniță, colțuri, inclusiv masă și pat etc.);· gamă largă de produse de mobilier pentru spații de birou (mese, fotolii, diferite tipuri de dulapuri etc.). Mai e altceva

În activitatea sa, studioul de design LimeStudio nu se limitează la furnizarea de produse de mobilier, oferind toate serviciile legate de o serie de lucrări privind pregătirea materialelor, inclusiv aditivi, lipire și tăiere.

Cum lucrăm

Dacă aveți niște întrebări privind dimensiunea mobilei, configurația, culoarea, materialele, armăturile, puteți contacta consultanții noștrii. După aceea, specialistul nostru pleacă la locul respectiv și efectuează toate măsurătorile necesare. Și apoi se întocmește un design-proiect.

Studioul nostru asigură livrarea și instalarea mobilierului la fața locului. Și toate acestea se efectuează gratuit. Prin urmare, dacă, de exemplu, este nevoie de mobilier de birou, clientul poate fi sigur că mobilă va fi proiectată, livrată și instalată exact așa cum el o imaginează. Și toate acestea este la un preț accesibil. Lucrăm individual cu toate categoriile de clienți – motiv pentru care asigurăm îndeplinirea tuturor tipurilor de comenzi. Oferim o garanție de cinci ani pentru toate tipurile de mobilier.