Bucătării personalizate: posibilități interminabile în absolut orice

Pentru spații de orice formă și imagini

Cererea de mobilier de bucătărie la comandă este justificată, în primul rând, de faptul că noile clădiri puse în funcțiune în ultimii ani se caracterizează prin diferite opțiuni de proiectare a spațiului de bucătărie. În primul rând, acest lucru se aplică unei filme mult mai mari, care sunt alocate bucătăriei. În acest sens, există noi oportunități legate de mobilierul de bucătărie. În special, nu mai este nevoie să inventați cum să așezați tot ce aveți nevoie pe șase metri pătrați. Și astfel încât totul a fost nu numai convenabil, ci și frumos.

Compania noastră oferă un număr mare de modele de seturi de bucătărie cu ecran lat care pot fi încadrate în orice interior. Și dacă aveți nevoie pentru a comanda o bucătărie în Chișinău pentru cerințe specifice, experții noștri nu vor îndeplini numai comanda în conformitate cu dorințele clientului, dar vă vor ajuta, de asemenea, să faceți o alegere.

În plus, avem o gamă largă de mobilier de bucătărie pentru locuințe standard, inclusiv bucătării mici din Hrușciov, Brejnevka și alte apartamente tip sovietice. Într-un spațiu mic este cel mai dificil să îndeplinești toate dorințele clienților, dar experiența și calificările specialiștilor companiei îți permit să îndeplinești rapid și cu exactitate orice comandă. Având în vedere acest lucru, acceptăm comenzi pentru producția de bucătării pentru orice spații. Materiale utilizate la fabricarea bucătăriei

Având în vedere că mobilierul de bucătărie include diferite componente (cutii, fațade, blaturi, sertare, coșuri, accesorii etc.), în procesul de fabricație, sunt utilizate unul sau mai multe materiale.

Pentru cazurile de mobilier de bucătărie care utilizează materiale foarte rezistente la umiditate, rezistă la temperaturi extreme și sunt, de asemenea, ușor de îngrijit. Acestea includ:
  • lemn masiv;
  • DSP;
  • MDF;
  • Multiplex.
La fabricarea fațadelor, în plus față de cele de mai sus, se folosește activ plastic (atât color, cât și simplu), precum și sticlă.

Când vine vorba de material pentru blaturi, piatra naturală (sau piatra artificială, a cărei rezistență este puțin mai mare) este considerată o prioritate. Se folosesc și lemn natural, oțel și laminat.

Diversitatea completă a designului de stil al bucătăriei Compania noastra ofera preturi accesibile pentru mobilierul de bucatarie in oricare dintre stilurile alese de client. Cineva ca designul clasic al bucătăriei, caracterizat prin simplitatea și reținerea liniilor, lipsa de decorativitate excesivă. Alții pentru bucătărie aleg direcția modernistă (forme asimetrice), alții optează pentru minimalism sau hi-tech, al patrulea preferă stilul etnic etc. Dacă vorbim despre cele mai căutate stiluri de mobilier de bucătărie, atunci ar trebui să evidențiem:
  • clasice;
  • minimalismul;
  • Art Nouveau;
  • high-tech;
  • stil etno (țară, Provence, oriental, mediteranean etc.);
  • mansardă (o combinație de mobilier dur cu elemente ale tehnologiei moderne).
Alegerea mobilierului pentru bucătărie, nu poți să locuiești doar pe unul dintre stiluri, ci și să combini elementele acestora, precum și să te joci cu culorile. Și tocmai bucătăriile sunt comandate care fac posibilă ca toate acestea să devină realitate. Prin urmare, dacă există dorința de a crea ceva special în bucătăria dvs., apelați și specialiștii companiei vă vor ajuta să vă realizați visele.