Mobila la comandă: posibilitatea de alegere nelimitată

De ce încă nu toată lumea alege mobilier la comandă
În primul rând, atunci când apare problema alegerii mobilierului, susținătorii abordării tradiționale subliniază că asemenea tip de mobilă este mai scump decât mobilierul produs în serie. Da, ei totuși au dreptate, dar în același timp, o serie de alte avantaje acoperă mai mult decât costurile. Și apropo, astăzi procesul de producție individuală a avansat până acum încât, în multe cazuri, prețul mobilierului la comandă nu depășește prețul din fabrică. În plus, clientul, pe baza capacităților sale, poate forma el însuși prețul, iar opțiunea care inițial părea scumpă poate deveni ulterior bugetară. Puteți comanda de la noi orice piesă de mobilier potrivită pentru preț.

Se remarcă faptul că procesul de producere necesită timp. Într-adevăr este nevoie de timp pentru a realiza mobilier personalizat. Dar în acest caz, nu vorbim despre comanda unui tort sau a unei pizza. Mobila este cumpărată mai rar și, de regulă, această cumpărătură este planificată. Deci, acest criteriu nu prezintă un argument aici. În plus, la acceptarea unei comenzi pentru mobilier, studioul nostru începe imediat lucrul, iar mobilierul este livrat clientului cât mai curând posibil.

Numeroase beneficii care depășesc unicitatea Vorbind despre mobilier la comandă, mulți oameni observă un caracter unic, că nimeni altcineva nu are așa mobilă. Acest lucru este bine cunoscut, dar avantajele acestui tip de mobilier sunt departe de a fi limitate doar la originalitate. Despre ce este vorba?

Funcționalitate superioară

Astăzi, acest criteriu este unul dintre cele fundamentale în alegerea mobilierului și, prin urmare, toți producătorii pun accent pe funcționalitatea articolelor de mobilier. Faptul este însă că, în procesul de producție în serie, fabricile sunt ghidate de nevoile de bază ale clienților, eliberând mobilier care, conform acestui criteriu, se potrivește celor mai mulți dintre ei. Și aici, mobilierul personalizat va fi realizat exact așa cum un anumit client dorește să îl vadă. Și un producător de serie cu greu se poate contrazice cu acest lucru.

Pentru orice stil interior

Acesta este farmecul său special. Puteți alege în mod independent stilul de mobilier (și dacă apar dificultăți în acest sens, experții noștri vă vor ajuta să faceți acest lucru) și paleta de culori. Drept urmare, designul va arăta grozav în interiorul deja realizat al camerei, iar clientul nu va mai avea bătăi de cap cu privire la modul de integrare a mobilierului în interior.

Calitate care este formată de clientul însuși

Clientul însuși are dreptul de a alege materialul care va fi utilizat la fabricarea setului de bucătărie, dulap, hol, măsuță de cafea și alte piese de mobilier. În acest sens, el alege în mod independent: specii de lemn sau alt material (PAL, plastic, sticlă etc.); țesături de tapițerie; tipul de furnir;ațade; accesorii etc. Astfel, el însuși formează atât calitatea, cât și prețul mobilierului (cu cât materialul este mai scump, cu atât mobilierul va fi mai scump și invers).

Contabilitate maximă pentru fiecare centimetru de suprafață

Acest criteriu este extrem de important pentru apartamentele standard și mai ales pentru cele mici. De exemplu, comandând un set de bucătărie pentru o bucătărie într-un apartament de perioada Hrușciov sau alt apartament mic, nu numai că puteți profita la maximum de spațiu, dar îl puteți face și confortabil și atractiv. Mobilierul de serie, în orice caz, nu este în măsură să ia în considerare toate nuanțele bucătăriei. Sau faceți un hol spațios, dar nu foarte mare, într-un coridor îngust. Iar pentru apartamentele mai spațioase, acest criteriu este important astăzi. În general, avantajele mobilierului personalizat, pe care le puteți cumpăra astăzi fără probleme în Chișinău, sunt mai mult decât suficiente. Dar principalul este libertatea de alegere și o soluție pentru orice cameră.